Приключиха ремонтните дейности на училището в Елешница

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Ремонтът на училището в с. Елешница, който е по проект „Красива България“, приключи. Извършен бе основен ремонт на покрива и тоалетните на двата етажа на училището. Подменени са В и К и ел. инсталациите, както и оборудването в тоалетните. Сменена е изцяло и покривната конструкция, включително и на прилежащия физкултурен салон към учебното заведение.

Основно училище "Братя Миладинови", с.Елешница и Кметство с.Елешница, реализираха и проекти по Национална кампания "Чиста околна среда " 2017 към ПУДООС. Училищният проект е с наименование "Обичам природата - и аз участвам", а реализирането му включва поставянето на комбиниран фитнес уред , пейки и кошчета за отпадъци.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини