Милионерски банкет на Георги Гергов с опозоционери на Корнелия Нинова

Снимка:  no-comment.bg
Снимка: no-comment.bg

Деветосептемврийски мощен банкет даде пловдивският милионер и социалист Георги Гергов. Софрата бе организирана в неговия хотел „Санкт Петербург”. Поканени били само активисти, които са опозиционно настроени към лидера Корнелия Нинова, съобщава сайтът No-comment.bg, който публикува и снимки от празнеството.

Пловдивските социалисти празнували в местността Копривките. Твърди се, че там се събират близо 5 000 души. Мотото на петнадесетото издание на събора е: „Борба! Справедливост! Прогрес!".

За доброто настроение и празничната атмосфера на Копривки 2017 са били поканени оркестрите „Феникс", „Славяни" и „Калофер".

На банкета Гергов събрал хора, на които разчита за бъдеща промяна в ръковоството на партията. Според някои присъстващите били подръжници на коалиция в управението с партията на Бойко Борисов ГЕРБ.

Настроенето било приповдигнато, освен народни и естрадни парчета, били изпълнени и партизански песни. Членовете на т.нар. клуб „Милионери” - все заможни социалисти - тропнали и хорце.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини