Пиян шофьор се заби в дърво край Попина лъка

Пиян шофьор се заби в дърво край Попина лъка

Пиян шофьор се заби в крайпътно дърво в местността Попина лъка. Инцидентът е станал на 28 август около 23.30 часа в района на Лилянски път в посока местността „Попина лъка“, землище на санданското село Лиляново.

Лек автомобил „Ауди“ с 34-годишен водач от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излязъл в ляво от пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво. С порезни рани в областта на челото и носа, комоцио и контузия на гръден кош е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Сандански, без опасност за живота. С техническо средство е установено, че той е шофирал с наличие на 1,22 промила алкохол в издишания въздух.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини