Разлято масло на Е-79 край Кресна затруднява движението

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Затруднено е движението по първокласен път Е-79 между Кресна и Кресненските ханчета тази сутрин. Причината е в разлятото на шосето масло от тежкотоварен автомобил, уточниха от Областно пътно управление–Благоевград.

Изтичането на течността от моторното превозно средство е станало през нощта. Подаден е сигнал за авариралия камион и за инцидента. На място веднага са били изпратени екипи на Пътното управление, които са опесъчили и обезопасили участъка.

Водачите на МПС-та трябва да карат внимателно в района и със съобразена скорост, за да не се стигне до пътни инциденти, призовават от Пътната агенция.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини