Пожар изпепели 4 гаража в Благоевград

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Пожар изпепели четири гаража и постройка в Благоевград, огнеборците спасиха три къщи, няма пострадали. Сигналът за пожара във вътрешен двор на ул. "Дунав" в квартал Грамада е подаден малко преди 16 ч. днес. Гасиха два екипа огнеборци, съобщава БГНЕС.

Във вътрешното пространство между улиците „Дунав”, Люляк” и „Климент Охридски” е пламнала пристройка, намираща се между къщите. Огънят се е прехвърлил в съседния двор, обхващайки шест гаража, залепени един до друг по три, в които не е имало автомобили.

Първите четири, които са от страната на пламналата постройка, са изгорели напълно, в тях има покъщнина, два мотопеда, дърва за огрев и други домашни вещи.

Огнеборците са пристигнали за пет минути и спасили трите къщи около гаражите, на една от тях е изгоряла асмата с грозде, а в съседния двор има унищожени овощни дръвчета. Тепърва ще се прави оглед и установяват нанесените щети, както и причините за пожара.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини