Празничен концерт за събора в село Сапарево

Снимка: Община Сапарева баня
Снимка: Община Сапарева баня

Община Сапарева баня и самодейците от Народно читалище "От извора - 2013" организират празничен концерт, посветен на големия храмов празник Успение на Пресвета Богородица. Събитието ще се проведе на 15 август 2017 г. /вторник/ от 19:00 ч. на амфитеатър ”Гейзера”. 

Участие в програмата ще вземат: оркестър "Гейзера", Детски фолклорен ансамбъл "103 градуса" и солисти от община Сапарева баня.

Голяма Богородица, храмовият празник и събор на село Сапарево също ще се отбележи на 15 август. Празничната програма там ще започне от 18:00 ч. на площада в селото, като организаторите от кметството са предвидили богата фолклорна - певческа и танцова програма.

   

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини