Изнасилвачът от Варна - ром с богато крими досие! Задържаха го!

Admin 10 Август 2017 15:08 България 0
Изнасилвачът от Варна - ром с богато крими досие! Задържаха го!
Снимка: архив Reuters/Днес.бг

Мъжът, който изнасили брутално жена в центъра на Варна във вторник сутринта, е задържан. Той е 27-годишен, от ромски произход с богато досие, пълно с разнородни престъпления, съобщава Днес.бг. Неговата жертва е на 55 години.

Извергът бе установен по генетичния материал, оставен по тялото на жената. Още вчера полицията знаеше кой е изнасилвачът, но той се укриваше. 

Ромът издебнал жената да върви сама по ул. “Струга” в централната част на Варна и я нападнал в гръб. Замъкнал я в храстите и запушил устата ѝ, за да не вика, след което разкъсал дрехите ѝ. Жената се съпротивлявала, а ромът използвал сила. 

Докато се борила, жертвата успяла да види лицето на нападателя добре. В медицинския документ от прегледа ѝ пише, че тя има охлузвания и кръвонасядания във влагалището. Кожата на гърба ѝ е издрана в областта на прешлените, пише "24 часа". 

При освидетелстването на пострадалата медиците намерили епителни клетки, които подложили на изследване. Така полицаите бързо разбрали кой е насилникът. 

Първоначално от полицията се надяваха да стигнат до извършителя чрез фоторобот заради много подробното описание на жертвата. ДНК-то, което намерили по тялото ѝ, обаче значително улеснило работата на разследващите. 

Първоначално за изнасилването бяха арестувани 10 души, по-късно броят им нарасна до 19. Те обаче бяха освободени.

 

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини