Мълния удари къща в Добринище, обгоря възрастна жена

Мълния удари къща в Добринище, обгоря възрастна жена

Гръм удари къща в град Добринище, рани възрастна жена и нанесе поражения по сградата. Инцидентът стана към 17.00 часа днес на улица „Пенчо Славейков” в населеното място, когато в района паднали няколко гръмотевици.

„Пострадалата жена няма тежки травми. Само на рамото има следи като от обгаряне. Пенсионерката е седяла на стол пред входната врата, когато върху къщата се е стоварил гръм. Не е възникнал пожар, но от ударната вълна са отнесени врати и прозорци, част от покрива също е разрушена, паднали са и керемиди. При падането входната врата е ударила жената”, каза кметът на Добринище – Китан Галчев.

С линейка пострадалата баба е транспортирана до болницата в Разлог, за да бъде прегледна и настанена за лечение. Градоначалникът уточни, че в града не е паднала и капка дъжд, макар че е имало доста гръмотевици в късния следобед. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини