Оскверниха мемориала на Гунди и Котков на Витиня

Снимка: OFF News.bg
Снимка: OFF News.bg

Група вандали са извършили поредно посегателство срещу лика на легендата на Левски Георги Аспарухов. Злосторниците са надраскали лицето на Гунди, което е изобразено на Витиня, пише offnews.bg. Това стана ясно благодарение на Предраг Пажин.

Бившият футболист на Левски минавал през легендарната местност на път към София, като не пропуснал да спре при мемориала за да отдаде почит към Георги Аспарухов. На въпросното място обаче го чакала лоша изненада.

За съжаление простотията на някои родни футболни ултраси няма край. Посегателството започва да се превръща в традиция, след като в последните няколко години вандалите периодично драскат лицето на легендата на Левски.

"Витиня... Всяка дума е излишна, Господ всичко вижда и връща подобно... Гунди е Най-велик", пише Пажин като коментар относно случката.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини