Маскирани биха клиенти на заведение в София

Източник: Vesti.bg/Thinkstock/Guliver
Източник: Vesti.bg/Thinkstock/Guliver

20 маскирани биха клиенти на заведение в столичния квартал „Младост” в четвъртък вечерта, предаде агенция БГНЕС.

Около 22.40 ч. на спешния тел. 112 е получен сигнал за сбиване пред квартално заведение. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, съобщиха от МВР.

По първоначална информация пред заведението пристигнали с автомобили около 20 маскирани, които нанесли побой на клиенти, намиращи се пред обекта.

Пострадалите са транспортирани от екипи на Бърза помощ в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, те са прегледани и освободени с леки наранявания.

На местопроизшествието е извършен оглед, разпитани са свидетели.

Криминалистите работят в рамките на образуваното досъдебно производство, изясняват всички факти и обстоятелства около случая, предприети са действия за установяването на извършителите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини