Ранен шофьор и затворен път към Гърция след катастрофа

Ранен шофьор и затворен път към Гърция след катастрофа

Тежък пътен инцидент с ранен шофьор затвори временно днес следобед първокласен път Е-79 в района на град Симитли. Към 14,27 часа е получен сигнал на телефон 112 за станало ПТП.

По първоначална информация лек автомобил „Форд“, движейки се от Благоевград към Симитли, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се в насрещното платно тежкотоварен камион. При инцидента е пострадал водачът на леката кола, който е транспортиран за оказване на медицинска помощ в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Движението на моторни превозни средства в района се осъществява по обходен маршрут през симитлийското село Железница, докато полицаите извършат оглед и се освободи шосето за Гърция от катастрофиралите вазила. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини