Ислямска държава обеща кръв по улиците на Балканите

Снимка: Vesti.bg
Снимка: Vesti.bg

Терористичната групировка „Ислямска държава“ за втори път отправи сериозни заплахи към Балканите. Джихадистката организация отправи заканите си отново от страниците на новия брой на списанието си „Румия“, пише Vesti.bg.

Преди месец „Ислямска държава“ заяви, че не е забравила този регион, просто членовете ѝ са били заети, но обещават да се върнат отново.

Сега пропагандистите на ИД призовават своите симпатизанти да убиват всички онези, които според тях „не почитат правилата на Аллах“,

информира македонското издание „Нова Македония“. Към текста на статията са публикувани снимки на лидерите на ислямската общност в Босна и Херцеговина, които са описани като “ренегати от исляма”, и се отбелязва, че “убийството им е по-скъпо и важно от избиването на истинските неверници”.

”Сечете главите на отказалите се от вярата, преди всичко на мюфтиите, защото няма нищо по-голямо и ценно за Аллах от това да убивате тези, които променят неговата вяра, които искат исляма да бъде унищожен отвътре”, се казва в статията.

“Нищо не ви пречи да ги убивате, а телата им да разкъсвате с експлозиви, да нападате домовете им, да ги убивате пред децата им и жените им... Пролейте мръсната им кръв и нека тя се лее по улиците на Балканите”, пише още в текста.

Източник: Нова Македония

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини