Баби в Пиринско дадоха 1180 лева и злато на телефонни измамници

Снимка: Vesti.bg
Снимка: Vesti.bg

Баба от Гоце Делчев подари на телефонни измамници 1000 лева и злато. Вчера около 11.40 часа 80-годишната жена получила телефонно обаждане от мъж, който се представил за полицейски служител и въвеждайки я в заблуждение, че ще помогне за залавянето на телефонни измамници й поискал парична сума. Потърпевшата е оставила на капака на лек автомобил, паркиран пред дома й,  плик със сумата от около 1 000 лева и златни накити.

В полицията в Петрич е получен сигнал от 66-годишна жена за това, че около 16:00 часа на 06.07.2017г. й е поискана парична сума от мъж, представил се за полицейски служител, който й съобщил, че така ще окаже помощ за залавяне на телефонни измамници. Потърпевшата е оставила пред дома си плик със сумата от около 1 80 лева.

Преди дни друга жена от Гоце Делчев подари 15 000 лева на телефонни измамници.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини