Пръскат повторно срещу кърлежи в община Гоце Делчев

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Общинска администрация–Гоце Делчев ще извърши втората профилактична дезакаризация. Третирането срещу кърлежи ще се направи на затревени площи на територията на града по изготвен график. Градският парк ще се пръска тази вечер след 21.30 часа, а парк „Панорама" в сряда след 21.00 часа. Зелените тревни площи и детските площадки на територията на град Гоце Делчев – от днес до 30 юни във времето от 05.30 до 08.00 часа и след 21.30 часа. Карантинният период е 24 часа. В случай на неблагоприятни метеорологични условия графикът ще се измести.

Община Гоце Делчев призовава жителите да не допускат деца в третираните детски площадки и да не влизат в обработените терени. Във всички третирани зелени площи ще се поставят указателни табели.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини