Започна жътвата на канабис в Петричко

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Полицията започна канабисовата жътва в Петричко. Униформените служители са извършимли проверка в сряда в петричкото село Яворница на частен имот. В къща и в прилежащо към нея дворно място, обитавани от 47-годишния местен жител Ш. Е., е направено претърсване. В оранжерия зад сградата за живеене са намерени и иззети около 167 броя  тревисти растения с общо тегло 83,5 килограма, реагирали при полевия тест положително на марихуана. Стопанинът на имота е задържан със заповед в ареста до 24 часа. За случая е уведомена Районна прокуратура-Петрич.

Петричката полиция разследва и дръзка кражба от частен дом в южния град, извършена във времето от 11:30 часа в неделя до 17:00 часа в сряда. Неизвестен извършител е проникнал в жилище в Петрич и е откраднал ловна карабина с 20 патрона, газов пистолет и сумата от около 500 евро. За случая е уведомена Районна прокуратура-Петрич. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини