Министър Валентин Радев ще инспектира днес ГКПП-Кулата

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев ще бъде днес на работно посещение в Благоевград, Сандански и на ГКПП-Кулата.

В Благоевград той ще посети сградата на противопожарната служба, която в момента се обновява, и Областната дирекция на МВР. 
В Сандански ще бъде дадено начало на ремонтните дейности на сградата на противопожарната служба. На ГКПП-Кулата Радев ще инспектира работа на служителите на "Гранична полиция".

Заедно с министъра ще бъдат главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, директорът на главната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов, директорът на РДГП-Смолян комисар Стоян Мандаджиев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини