Кметът на Гоце Делчев с отчет на бюджета пред граждани

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Община Гоце Делчев на основание чл.140, ал.4 от Закона за публичните финанси организира публично обсъждане на бюджета за 2016 година. Събитието ще се проведе в 10,00 часа в залата на общинския съвет в сградата на кметството на 29 май тази година.

Достъпът за всички заинтересовани е свободен. Ще се направи отчет на годишния разчет за сметките за средствата от Европейския съюз. Ще се даде отчет и на бюджетните средства за 2016 година, и на чуждите средства за миналата година. Обявата за публичното обсъждане е публикувана на 15 май на официалната интернет страница на община Гоце Делчев: www.gotsedelchev.bg.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини