Камбитов и посланикът на Израел обсъдиха бъдещи проекти

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и посланикът на Израел в България Н.Пр. ИритЛилиан проведоха работна среща, по време на която бяха обсъдени стратегически въпроси за бъдещи съвместни проекти между двете страни. Дипломатът беше посрещнат от градоначалника в сградата на Община Благоевград.

По време на срещата, кметът д-р Камбитов представи пред израелския посланик и проектите за изграждане на Международенекспо център, Интермодален логистичен център и Балкански университетски център в града.

В рамките на срещата бяха засегнати темите с културния обмен между двете страни и насърчаване на сътрудничеството в сферата на туризма и икономиката. Декларирана бе взаимна готовност за общи инициативи и кампании, които да развият двустранното сътрудничество във всички сфери на обществения живот. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини