В Гоце Делчев ще третират зелените площи срещу акари

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Общинска администрация Гоце Делчев уведомява жителите, че на 26 и 27 април ще се извърши дезакаризация на зелените площи на територията на град Гоце Делчев по следния график:
- Градски парк – на 26.04.2017 г., след 21.00 часа
- Парк "Панорама" – на 27.04.2017 г., след 20.00 часа
- Зелени тревни площи, детски площадки, междублокови пространства на територията на град Гоце Делчев – на 27.04.2017г. от 06.00 часа.

В случай на неблагоприятни метеорологичните условия графикът ще се промени.

Карантинният срок за достъп до третираните с препарата тревни площи и градинки е 24 часа. Във всеки обработен терен ще бъдат поставени указателни табели.

Общинска администрация Гоце Делчев призовава хората да не допускат децата на детските площадки и да не влизат в тревните площи в определените за третиране срещу акари дни.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини