Милион българи тръгват на път днес, на Е-79 дебнат пътни патрули

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Близо един милион българи тръгват на път днес за предстоящите четири почивни дни около Великден. Пътната полиция ще асистира на движението в цялата страна, но основната концентрация на присъствието им ще бъде по пътя за Гърция.

"Повече полицейски патрули ще бъдат разположени на главен път Е-79. Пътните полицаи ще подпомагат и регулират движението и ще засилят контролa на грубите нарушители", каза пред бТВ началникът на КАТ-Благоевград Данаил Стоицов.

Очаква се хиляди автомобили да минат днес през ГКПП -Кулата. В момента движението на пункта е спокойно, но в следобедните часове се очаква трафикът да бъде особено интензивен.

Стоицов увери, че ще има повече проверки за алкохол и наркотични вещества, ще се разположат и повече мобилни камери за скорост на пътя. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини