На ски за Великден в Банско, хотелите свалиха цените

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

И през великденската ваканция гостите на Банско ще могат да се наслаждават на отличните условия за ски в Пирин. В момента в ски зоната не работят единствено Чалин валог и ски пътят, всички останали писти са обработени и готови да посрещнат любителите на белия спорт. Ски зоната ще работи до 17 април 17 април.

Отделно от това планинският курорт очаква гости на по-ниски цени на нощувките. Хотелиерите свалиха цените с 15-20%, при пакетите отстъпката стига и до 30%”.

В малките семейни хотели нощувка и закуска струва 20 лева на човек. В тризвездните комплекси тази услуга е 30 лева. В четиризвездните хотели цената варира от 40 до 60 лева, тъй като от значение са и предлаганите екстри за гостите. Предлага се великденски обяд, всеки може да участва в боядисването на яйцата, в месенето на козунаците, в приготвянето на агнешкото.

Очакват се традиционно и много гръцки и македонски туристи. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини