Задържаха Сабри от Краище с 3,5 куб. метра крадени дърва

Снимки: ЮЗДП
Снимки: ЮЗДП

Задържаха нарушител с крадени дърва в района на ДГС-Белица. 

На 21 март между 6.30-7.00 часа на пътя Белица – Семково горските служители направили проверка на микробус „Фиат” с рег. № РВ 8769 ВР. При проверката се установява, че бусът транспортира незаконно придобити 3,5 куб. метра букови дърва за огрев. Шофьор на превозното средство е Сабри Мехмед Кусаров от с. Краище, община Белица, който е стар познайник на горските власти, известен с множеството нарушения в района.

Дървата са откраднати от временен горски склад в местността Равен от отдел 60, подотдел „л”. В обекта се извършва добив на дървесина от фирма „Тарина” – собственост на бащата на нарушителя. Незаконно транспортираната дървесина е закупена и е собственост на друга фирма.

На място са извикани за съдействие служители на РУП Разлог. Автомобилът и дървесината са задържани и транспортирани в базата за съхранение в града. На нарушителя ще бъде съставен акт. За случая ще бъде сезирана и Районната прокуратура в Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини