Катунци и Склаве ще предлагат административни услуги за жителите

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

От първи март в селата Катунци и Склаве, които са едни от най-големите в община Сандански, са обособени две изнесени работни места с възможност да се предоставят всички услуги за гражданите и бизнеса, както и да се заплащат дължимите данъци и такси.

След старта на Данъчната кампания на община Сандански, г-н Георги Жежев – секретар на община Сандански, обясни, че попълването на списъка с административни услуги на селата Катунци и Склаве, ще улесни жителите и по-възрастното население, които вече няма да е необходимо да пътуват до гр. Сандански, който е административен център, за да подават заявления  за необходимата услуга или да заплатят  данък, а ще  могат да го сторят това на място.

В двете кметства вече са инсталирани новите софтуерни продукти и техническите сътрудници са обучени за работа с тях. Местните жители споделиха, че са изключително доволни от тази възможност, тъй като спестяват разходи и време.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини