Димитър Делчев честити 3 март на всички българи

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

Димитър Делчев, водач на листата на Реформаторски блок - Глас народен, се включи в честванията на националния празник Трети март в Благоевград.

Димитър Делчев и кандидатите за народни представители от Коалицията Анна Бистричка, инж. Стоян Стоянов и Мариян Трунгов взеха участие в шествието по повод 3 март в Благоевград. Те положиха цветя пред паметниците на майор Орлински и Гоце Делчев. 

Българската държава е оцеляла през вековете благодарение на духа на българите. Наша основна цел е да съхраним този дух на победители. Пожелавам си да имаме повече поводи за национална гордост, каза Димитър Делчев.

Делчев подари на благоеврадчани 139 български трибагреници по повод 139 години от Освобождението на България.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини