23-годишен от Силистра е българинът, арестуван за връзки с ИДИЛ

23-годишен от Силистра е българинът, арестуван за връзки с ИДИЛ

23-годишен младеж от Силистра е българинът, задържан за връзки с "Ислямска държава" в Австрия.

Той бе арестуван при ация заедно с други 13 души по подозрение, че са част от терористична организация, вероятно свързана с ИДИЛ. Сред задържаните има трима австрийски граждани, двама босненци, сириец и македонец. Те са на възраст между 21 и 49 години.

Арестувани са и няколко жени, също с балкански произход, като поне две от тях са съпруги на задържани при акцията. Арестите са извършени в Грац и Виена, като в акцията участвали 800 полицаи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Пеевски
    А бе ,защото говорите за националсност!? Това вече е прекалено! Илинденпрес! Той е българскигражданин, но е друг по националност!!!!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини