Още две баби дадоха спестяванията си на телефонни измамници

Снимка: Vesti.bg
Снимка: Vesti.bg

Телефонни измамници продължават да крадат спестяванията на пенсионерите в Пиринско. 

Поредната жертва е 73-годишна жена от Благоевград, която е въведена в заблуждение от непознат за нея мъж. Той й се представил за полицейски служител и поискал парична сума, тъй като с това ще помогне за залавянето на телефонни измамници. На жената е нанесена щета на приблизителна стойност около 6 000 лева.

В Петрич по същата схема 79-годишна наивна пенсионерка оставила на двора плик с пари на непознат мъж, който й се представил за полицай. Жената дала парите, за да помогне в борбата с телефонните терористи. Този път обаче престъпникът не е имал късмет, защото малко по-късно е задържан от униформените служители. 51-годишният мъж от град Стражица е предаден на прокуратурата. У него е намерена сумата, която взел от възрастната петричанка.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини