Баба остави 10 бона на прозореца, за да улови телефонен измамник

Снимка: Vesti.bg
Снимка: Vesti.bg

Възрастна жена даде на измамник близо 10 бона. Това е поредната жертва на телефонните терористи в Пиринско, които продължават да вършеят в региона и да хващат в мрежите си наивни старци, въпреки ежедневните призиви на полицията към пенсионерите, че не бива да вярват на всяко позвъняване на домашния телефон.

На 23 декември около 19:00 часа 73-годишна жена от Банско е въведена в заблуждение от непознат за нея мъж, който се представил за полицейски служител и поискал да сложи на прозореца на жилището си парична сума, тъй като с това ще помогне за залавянето на телефонни измамници. Жената е сложила на прозореца  на жилището си сумата от около 7 280 лв., 1 100 долара, 170 евро и около 5 грама златни накити. За случая е уведомена Районната прокуратура.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини