Баби от Пиринско дадоха 7200 лв. на телефонни измамници

Снимка: Vesti.bg
Снимка: Vesti.bg

7200 лева предадоха две възрастни жени от Пиринско само за ден на телефонни измамници.

Вчера около 12:45 часа в полицията е постъпил сигнал за това, че около 09:30 часа 82-годишна жена от Петрич е получила телефонно обаждане от мъж, който се представил, че й е син. Той поскила тя да събере всички налични пари в жилището си, за да плати капаро за климатици. Жената е предала сумата от около 5 200 лева на непознат за нея мъж.

Пак вчера, но в следобедните часове 61-годишна жена от благоевградското село Покровник се оплакала, че получила обаждане от непознат за нея мъж, който се представил за роднина й съобщил по телефона, че е е поръчал машини, за които е необходимо да се плати капаро. Жената е предала сумата от около 2 000 лева на непознат куриер.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини