Предават на съд шофьор, опитал да подкупи полицай в Сандански

Предават на съд шофьор, опитал да подкупи полицай в Сандански

Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд М. Д. по обвинение в извършено от него престъпление. На 19.07.2014 г. около 16.05 ч. в град Сандански той дал 50 евро подкуп на автоконтрольор в група „Охранителна полиция“ към местното полицейско управление.

По този начин обвиняемият искал да накара служителя на реда да не му състави Акт за установено административно нарушение по Закона за движението по пътищата.

Водачът на лек автомобил „Ауди Q7“ малко по-рано нарушил пътните правила, тъй като при подаден сигнал от катаджиите не спрял в най-дясната част на платното за движение или на посоченото от представителя на службата за контрол място, за да изпълни неговите указания. Предстои съдът в Благоевград да насрочи първото заседание по делото срещу мъжа, който опитал да подкупи полицая.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини