Условна присъда за ром от Петрич, живял с непълнолетна

Условна присъда за ром от Петрич, живял с непълнолетна

Условна присъда и порицание получи млад мъж от ромската махала в Петрич заради съжителство с непълнолетно момиче. Обвиняемият Стоян С. се призна за виновен, че в периода от 1 юни до 15 юни тази година живял на съпружески начала с А. В., която не е навършила 16-годишна възраст.

Магистратите от Районен съд-Петрич му наложиха наказание „Лишаване от свобода” и „Обществено порицание”. Младежът обаче няма да влезе в затвора, тъй като изтърпяването на това наказание е отложено за срок от 3 години. Актът на съда по одобреното споразумение между младия мъж и  прокуратурата ще бъде на таблото за обявления в сградата на община Петрич за срок от 1 месец.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини