Сигнал за търговия с гласове в прокуратурата в Дупница

Сигнал за търговия с гласове в прокуратурата в Дупница

Жалба до Районна прокуратура бе подадена от общинския ръководител на ПП ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов. Сигналът е подаден от мъж от село Джерман, община Дупница, на който му е предложена определена сума, за да подкрепи единия от кандидатите за президент.

В жалбата се посочва, че около 10:00 ч. в с. Джерман лице, с прякор "Перо", е предложило сумата от 10 лв. на друго лице, за да гласува за кандидат-президента, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП лява България Румен Радев.

В жалбата се посочва още, че въпросният Перо е предлагал пари и на други хора от с. Джерман, за да гласуват за кандидата за президент Румен Радев. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини