Стартира санирането на 19 жилищни сгради в Гоце Делчев

Снимка: Infoturizum.net
Снимка: Infoturizum.net

Успешно, без обжалване, приключи изборът на изпълнители по процедурата за възлагане на обществена поръчка за “Изпълнение на инженеринг за обекти от Националната програма за енергийна ефективност на територията на гр. Гоце Делчев”.

Избрани са изпълнители за извършване на проектиране и строителство на 19 от общо обявените 21 сгради. За две от тях - ж.к.“Дунав“, бл.9, бл.10, бл.11, бл.12” и ул.Шипка №7, ул.Пенчо Славейков №16, ул.Пенчо Славейков №18, процедурата беше прекратена, тъй като нито една от подадените оферти не отговаряше на изискванията на Възложителя. В този случай съгласно изискванията на Закона за обществените поръчки трябва да се проведе нова процедура. Очаква се след обявяването им да имат избрани изпълнители приблизително до края на настоящата година.

В момента се подписват договори с избраните изпълнители и предстои стартиране на работата им. Ще бъдат изготвени работни проекти и изпълнени предвидените строително-ремонтни дейности. Приблизителният срок за изпълнение е до три месеца от подписване на договорите с избраните изпълнители.

Предвижда се всяка фаза на изпълнение на договорите да бъде съгласувана със Сдружението на собствениците, посредством техен упълномощен представител.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини