Глобиха шофьор от Огняново, "уволнявал" полицаи при проверка

Снимка: Monitor.bg
Снимка: Monitor.bg

Съдът в Гоце Делчев наложи административно наказание "Глоба" на 26-годишен мъж от гърменското село Огняново, псувал и "уволнявал" полицаи, спрели го за проверка. Б. Т. ще плати 240 лева за това, че е нарушил обществения ред и отправял обиди и заплахи по адрес на униформените служители, казвайки им "нещастници, мърши, ще ви уволня".

На 22 октомври младият мъж заедно с приятелката си и още един приятел посетили заведение "Гребната база" в Огняново. След това продължили веселбата си в дискотека в Гоце Делчев.

Към 02.30 часа си тръгнали като се качили в автомобила "Ауди А6", собственост на нарушителя Б. Тъпънков.

На улица "Драма" колата им била спряна за проверка от дежурен автопатрул. Вместо да представи документи за самоличност и шофьорска книжка, шофьорът започнал да се държи агресивно, като се опитал да заблуди полицаите, че не той управлява автомобила. След това започнал да ги обижда и ги заплашил с уволнение. Той бил отведен в полицията за съставяне на акт, а по-късно предаден и на съда.

Районните магистрати признаха младия мъж за виновен, тъй като той е осъществил състава на член 1 от Указа за борба с дребноот хулиганство - непристойна проява по адрес на полицейски служители.

Съдът обаче прояви благосклонност, тъй като виновникът се признал за виновен, изразил съжаление за поведението си и се извинил на униформените служители. Затова му наложи глоба от 240 лева, тъй като мъжът е безработен и не притежава движимо и недвижимо имущество.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини