Мъж от Огняново дава къща под наем...без наем

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Мъж от гърменското село Огняново дава къща под наем...без наем. Обявата той е пуснал в набиращата все по-голяма популярност група във фейсбук, която има за цел да се противопостави на масовото обезлюдяване на българските села, на разграбването и рушенето на селските къщи.

Групата е отворена и в нея всеки може да предложи свой имот под наем на хора без дом само срещу добро стопанисване и грижи.

В основата на тази инициатива е добрината, тъй като хора, които търсят дом, могат да заплатят за него единствено със своите грижи, работа или просто добра компания.

Създател на идеята и сайта за имоти под наем, но без наем, е Ирена Нанкова, актриса в Кукления театър в Бургас.

Групата "Имот под наем...без наем" добива все по-голяма популярност в социалните мрежи. Тук става въпрос за взаимопомощ и временна размяна на имоти и безвъзмездна грижа за тях.

Досега свои обяви в групата са публикували десетки българи от всички краища на страната.

Преди два дни се е появила и обява за имот под наем от гърменското село Огняново. Подателят е обявил, че дава под наем малка къща със голям двор с всички условия за живеене село Огняново.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Татяна Богалинова
    Аз и сина ми търсим къща без наем срещи стопанисване
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини