Путин стана на 64 години. Пие чай с Медведев

Путин стана на 64 години. Пие чай с Медведев

Министър-председателят на  Русия Дмитрий Медведев поздрави президента Владимир Путин с неговия рожден ден, съобщава официалният акаунт на правителството в социалната мрежа Инстаграм.

„Дмитрий Медведев от името на правителството на Русия поздравява президента Владимир Путин с неговата 64-годишнина”, се казва в текста към снимка, на която  Медведев и Путин седят на маса с чай.

В петък, 7 октомври, Путин навърши 64 години. По-рано днес прессекретарят  Дмитрий Песков каза, че президентът на Русия ще отбележи празника с роднини и приятели. На този ден не са планирани публични мероприятия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини