Голямото пътуване към Гърция започна, вече има опашки на Кулата

Снимка: ИлинденПрес
Снимка: ИлинденПрес

Голямото преселение към Гърция за предстоящите четири почивни дни вече започна и още от сутринта на ГКПП-Кулата се образува опашка от автомобили и тирове.

Причина за струпването на автомобили от българска страна на граничния пункт се оказа технически проблем в системата, който бави обработката на документите. 

Граничните власти призовават туристите да ползват и другите гранични пунктове с южната ни съседка, за да се избегне натрупване и образуване на колони. 

В Гърция туроператорите и хотелиерите масово свалиха цените с 20% на услугите от септември. Местни предприемачи разказаха,че за първа година насам имат резервации за целия месец и сезонът им ще бъде удължен чак до октомври, благодарение на интереса от страна на български туристи.  

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини