Ози Озбърн: Доналд Тръмп е следващият Хитлер

Снимка: ozzy.com/economic.bg
Снимка: ozzy.com/economic.bg

"Доналд Тръмп ми внушава страх. За мен това е следващият Хитлер. Той, по дяволите, не е нормален. Въпреки че до известна степен мога да разбера защо този тип успя да привлече толкова много американци... Той сам се спонсорира и говори на разбираем език". Това казва музикантът Ози Озбърн в интервю за в. „Велт ам Зонтаг", цитирано от БГНЕС.

В същото време Озбърн e уверен, че президент на САЩ ще стане Хилъри Клинтън, макар да се съмнява, че тя ще изпълни своите предизборни обещания.

След оттеглянето си от надпреварата на всичките му съперници-републиканци, Тръмп в действителност е фактическият кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия. Президентските избори в САЩ ще се проведе на 8 ноември. 

Ози Озбърн е британски музикант, един от основателите на групата Black Sabbath, оказала влияние върху формирането на жанрове в рок музиката като хард рок и хеви метъл. В момента музикантът живее в Съединените щати.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини