17 ареста след ЦСКА- "Берое"

Снимка: Михаил Кършовски, Стандарт Нюз
Снимка: Михаил Кършовски, Стандарт Нюз

7 души са арестувани от полицията след мача за Купата на България между ЦСКА и "Берое". Има и шестима ранени фенове, съобщана Стандарт Нюз.

Част от задържаните са пристигнали на "Армията" в нетрезво състояние и органите на реда не са ги допуснали до трибуните. Други пък били дрогирани.

Снощи "червените" се класираха за финала на Купата на България, след като победиха "Берое" с 2:0. Фенове на ЦСКА направиха протестно шествие пред централата на БФС преди мача, с което блокираха центъра на София.

Много хора продаваха билети за срещата на черно. Имаше няколко инцидента с пияни фенове, един от които падна и си сцепи главата пред клубния магазин на "червените".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини