Евтини нощувки и плаж с минерална вода за Великден в Добринище

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Стотици гости ще напълнят курортното градче Добринище за Великден. Прогнозите сочат, че близо 3000 нашенци, гърци и македонци ще изкарат празничните дни в курорта, известен с минералните си извори.

Местните хотелиери ще предложат ниски цени на нощувките, които ще бъдат поне с 10% по-евтини от тези в общинския център Банско.

Нощувките в семейните хотели са между 20 и 25 лева на човек, в цената е включена и закуска. В комплексите от по-висок клас същата услуга е не повече от 40 лева, но в тях се ползват и екстри като сауна, парна баня, фитнес, басейн.

Навръх Великден за всички ще има концерт на площада, в който ще участват местни самодейци и известни изпълнители.

Заради планината и множеството минерални извори инвеститорският интерес в последните години е много сериозен към нашето населено място, казват местните хора. Плажът с басейна с топла минерална вода ще отвори врати за празниците Великден и Гергьовден. Много от нашенците и чужденците път правят преходи в планината до хижа „Безбог” и Попово езеро. Заради наплива на гости почти всеки втори в Добринище печели от туризъм.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини