Дърво на желанията направиха потребители на социален център в Симитли

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Най-важни са първите седем години. На толкова стана Центърът за настаняване от семеен тип за лица с психични разстройства в град Симитли. Той е една от добре действащите социални институции. Потребителите му навръх рождения ден на центъра си направиха „Дърво на пожеланията”.

Всеки от тях написа пожелание и го завърза на "дървото", като си обещаха, че на следващия рожден ден ще ги свалят, за да прочетат дали са се сбъднали желанията. Всички си пожелаха крепко здраве, дълголетие и мигове на радост.

Този ден бе празник и за персонала, който полага неуморни и всеотдайни грижи за тях. Като на рожден ден имаше и торта със свещички, които духнаха потребителите на центъра. Те бяха подготвили стихчета, песни и гатанки, които направиха празника още по- весел.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини