Арестуваха русенец за кражба на пари от хотел в Банско

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Гастрольор от Русе бе спипан за кражба в курорта Банско. След проведени издирвателни мероприятия полицейски служители на полицията в града под Тодорка задържаха 40-годишния С. Б. от Русе. Установено е, че към 11:30 часа в неделя, 17 март, той е извършил кражба на сумата от около 1440 лв. от студио в жилищен комплекс в град Банско. Образувано е досъдебно производство по случая.

Полицейски служители на 01 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за извършена във времето от 18:00 часа на 16.03.2019 г. до 06:00 часа на 18.03.2019 г. кражба. Задигнати са два плазмени телевизора, преносим компютър, касетофон, мултимедия и сумата от около 250 лв. от постройка, прилежаща към детско заведение в гр.Благоевград. За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини