Експерти дискутират в ЮЗУ подкрепата за деца в риск

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

Кръгла маса на тема „Социална и педагогическа подкрепа за деца в риск“ ще се проведе в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград.

Форумът ще започне утре от 11:00 ч. в зала 412 (Учебен корпус №1 ). Дискусията ще събере експерти и преподаватели, както и студенти. Всички те ще дебатират как да се осигури социална и педагогическа подкрепа за деца в риск". Модератори на срещата ще бъдат Юлиана Ковачка и Димитър Шопов.

Основните теми, които ще бъдат обсъдени по време на форума, са: доброволчески инициативи - представяне опита на настоящи и бивши студенти, реализирали се в социопедагогическата сфера, от практиката към теорията - междуинституционално партньорство, професионална реализация на социалния педагог.

Организатори на кръглата маса са катедра "Педагогика" към Факултета по педагогика и Центърът за обществена подкрепа в град Дупница.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини