Министър Вълчев дискутира проблеми с учители в Разлог

Министър Вълчев дискутира проблеми с учители в Разлог
Снимки: Община Разлог

Министърът на образованието и науката - Красимир Вълчев, посети Разлог  по покана на кмета на общината - Красимир Герчев.
Министърът проведе работна среща с директори и учители от всички училища в региона. Обсъдени бяха важни въпроси, свързани с образованието, което е приоритет не само на правителството, но и на община община Разлог.

През последните години общинското ръководство вложи значителни средства за подобряване на материалната база във всички училища. Следващата стъпка е да се инвестира в новите методи за преподаване. Въвеждането на повече иновации в учебните часове ще подобри качеството на образованието, като ще позволи на учениците да участват в процеса на преподаване и да разберат материала още по-добре, подчерта министър Вълчев.

Министърът посети и Разложката професионална гимназия "Никола Стойчев". Той разгледа учебната база и се запозна на място с условията, осигурени за пълноценен учебен процес на учениците в гимназията. Той обсъди с учителите възможността за отпускане на допълнителни средства за професионалната гимназия, както и необходимостта от подновяване на училищните автобуси.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини