Българин инвестира в 5-звезден ваканционен комплекс в Ситония

Снимка: Български новини
Снимка: Български новини

5-звездно ваканционно селище с общ капацитет от 233 легла и прилежащ спа комплекс получи разрешение за строителство в община Ситония, Халкидики.

Инвеститор е регистрираната в град Солун фирма Likythos SA, чийто председател и изпълнителен директор е българският бизнесмен Георги Батаков, съобщава сайтът „Български новини“.

На площ от 87,8 дка предстои да бъдат построени хотелски комплекс с капацитет от 165 легла, ваканционни вили със 68 легла, спа център с капацитет 100 души, както и съпътстваща инфраструктура.

Туристическото селище ще бъде част от новостроящ се град в границите на крайбрежната зона на залива Торони на полуостров Халкидики, на около 124 км от Солун. То ще бъде изградено на мястото на съществувалия до 2017 г. 3-звезден хотелски комплекс „Ликитос“, който ще бъде разрушен.

У нас братята Георги и Атанас Батакови са акционери в „Кронос инвестмънт груп“, която има разнородна дейност – от инвестиции в хотели, през търговия с горива, производство и други.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини