Съд за двама от Благоевград и Петрич за блудство с деца

Снимка: Главна прокуратура
Снимка: Главна прокуратура

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Благоевград на съд е предаден Б.Р. за това, че в периода на 16.05.2018 г. до 21.05.2018 г., в къща в гр. Благоевград, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с тринадесетгодишно момиче. Чрез използване на мобилен апарат, мъжът създал порнографски материал – видеоклип, изобразяващ реални блудствени действия с участие на детето.

Освен това обвиняемият Р. държал на компютъра си файлове, чието съдържание изобразява открито сексуално поведение, за чието създаване са използвани лица от двата пола, ненавършили осемнадесет години.

Още един мъж ще бъде съден за блудство по обвинение на Окръжна прокуратура-Благоевград. Обвиняемият К. М. извършил престъпното деяние около 9 ч. на 23.06.2018 г. в магазин в Петрич. Срещу пострадалото четиринадесетгодишно момиче К.М. употребил сила, с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление.

Предстои двете наказателни производства да продължат в съда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини