Да помогнем на Тони от Кюстендил да победи левкемията

Да помогнем на Тони от Кюстендил да победи левкемията

20-годишният Тони Костов от Кюстендил продължава най-важната битка - за живота си. Момчето страда от остра лимфобластна левкемия (pre-B ALL). За лечението му са нужни около 150 000 евро.

Дарителската кампания за младия кюстендилец започна преди месеци.

Тони е завършил е ПМГ "Проф.Емануил Иванов", сега е втори курс в СУ "Св. Климент Охридски "- специалност компютърни науки. Той вече премина първия етап от своето лечение в хематологията на Александровска болница.

Семейството му обаче се надява да получи животоспасяващо лечение във водещите онкологични болници в Европа. Дали ще трябва трансплантация на костен мозък ще е ясно след края на първия курс химиотерапия.
Предполагаемата сума за лечението ще е около 150 000 евро.

Дарителска сметка
IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска Банка
титуляр: Тони Тончев Костов

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини