Белица смело чертае своето място на туристическата карта у нас

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица

Пъстър зимен празник събра множество хора от региона, страната и Македония във възродения курорт Семково над Белица. Събитието, което се провежда за четвърта поредна година, превръща малката планинска община в най-младия туристически център у нас с амбиции да се развива и утвърждава като топ дестинация за зимен и летен туризъм.

Зимната фиеста предизвика интереса не само на любителите на зимните спортове, а и на всички, които обичат красивата природа, чистия въздух и магията на планината. И  днес малка Белица ддоказа, че може да бъде център на внимание и събра на малки и големи от всички краища на страната.

Кметът Радослав Ревански отново даде заявка, че ще настоява държавата да прехвърли собствеността на земята в Семково, за да може общината да действа с размах и да развива някогашния славен курорт.  А инвеститорски интерес не липсва. Младият градоначалник все по-смело чертае мястото на община Белица на туристическата карта у нас.

Празникът събра гостите сред красивата природа в Семково. Младите се включиха в атрактивните състезания в различни зимни дисциплини. За доброто настроение се погрижи славеят на пиринската песен - фолк дивата Райна.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини