Най-патриотичната снимка търси с конкурс читалището в Сандански

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив

Народно читалище „Отец Паисий-1919” в Сандански обяви любителски фотоконкурс на тема „Моята среща с българското”. В него могат да участват както деца, така и възрастни, които са граждани на община Сандански. Всеки участник изпраща една авторска, любителска снимка по темата на конкурса - снимки, свързани с история и минало, традиции и обичаи, вяра и духовност, бит и култура. Фотоси, които не са авторски или не отговарят на темата, няма да бъдат приемани. Снимките трябва да се изпратят на електронния адрес на читалището: chitalishte.sandanski@gmail.com, най-късно до 10 февруари. Небоходимо е кадърът да има име, а самият автор да посочи иманата си, възрастта си и телефон за връзка.

Всички снимки ще бъдат качени на фейсбук страницата на Народно читалище „Отец Паисий-1919” на 11 февруари, където всеки може да гласува за своя фаворит чрез харесване на съответната творба. Всички участници ще бъдат наградени на специално събитие на 22 февруари в Дома на културата, когато ще се открие юбилейната художествена изложба „Вяра, традиции и духовност”. За снимката, събрала най-голям вот във фейсбук, и за тази, която е фаворит на ръководството на читалището, са предвидени парични награди. Техните автори ще получат по 100 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини