Ремонт промени визията на две училища в Разлог

Admin 18 Януари 2019 16:50 Региона 0
Ремонт промени визията на две училища в Разлог
Снимка: Община Разлог

Община Разлог отчете отлични резултати при обновяване на две училища в града. Това стана ясно на пресконференция днес по повод приключването на проекта „Повишаване на енергийната ефективност на обществените сгради в град Разлог – сгради на образователната инфраструктура”. При ремонтните едйности са приложени мерки за енергийна ефективност в две сгради на образователната инфраструктура - СУ „Братя Каназиреви“ и ОУ „Никола Парапунов“.

Двамата директори на учебните заведения изразиха благодарност за успешно реализирания проект. „В стаите е топло и уютно, а подобрената фасада на училището впечатлява жители и гости на града ни”, сподели Мариана Попадийна, директор на СУ „Братя Каназиреви”.

В учебните заведения е осигурена съвременна, икономически и енергийно ефективна среда в двете общински училища. Това стана факт след прилагането на пакет от мерки. Те гарантират намаляване на енергопотреблението, подобряване на експлоатационните характеристики на сградата, работната среда в съответствие с всички съвременни изисквания за осигуряване на качество и ефективност на работния процес.
 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини