Приемат заявления за мартенския пазар в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград започва прием на заявления за традиционния базар на мартеници, който всяка година се провежда в центъра на града. Документи могат да се подават от 4 февруари 2019 година в Деловодството на Община Благоевград.  Базарът за продажба на мартеници, сувенири и цветя  ще започне на 11.02.2019 г. и ще продължи до 08.03.2019 година.

 Съгласно одобрените схеми на Комисията, артикули може да се продават  на ул. “Тодор Александров”, пл. “България” , ул. “Димитър Талев” и пл. „Христо Ботев“. С Решение на Комисията по преместваемите обекти едно лице има право да подаде молба само за две места от по 2 кв.м., от които само едно пред МОЛ “Ларго”. Таксата за 2 кв.м е 7.20 лева.

В седемдневен срок от подаване на заявлението, лицето следва да заплати дължимата такса на касата на Общината.

В случай, че срока не се спази, заявените места се предоставят на други лица.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини